Follow on Bloglovin

søndag 5. april 2015

Smakebit på søndag

I dagens smakebit på søndag, går jeg på svensk. Fordi: En svensk blogg har gjort at jeg har tatt steget og laget en blogg om Asperger syndrom på norsk. Besøk den gjerne og følg enda mer enn gjerne på epost. 

Side 167 i Inte en främling, 41 betettelser om identitet on mångfald. 
Aspergers syndrom og add. Så stod det på det papper som läkeren räkte mig. Året var 2003 och jag hade hunnit bli 24 år gammal. Ett 24-årigt liv fullt av misslyckanden och utanförskap. 

Paula Tilli er bare en av de som beretter i boka. Det er mange måter å være annerledes på. Noen er farget, noen homofile, noen mangler et ben, noen har Aspergers, som Paula, det usynlige handicapet. Men Asperger har også en del styrker. Les mer i min blogg på http://aspergerinformator.com Jeg elsker historier om annerledes mennesker og hvordan vi alle har en plass i menneskespillet, som små eller store brikker. Jeg skal kose meg med resten av boka. God søndag!

12 kommentarer:

 1. Intressant bok. Alla människor är ju olika varandra, men om man tänker efter har vi nog mer gemensamt än vad vi har olikheter.

  SvarSlett
 2. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 3. Takk for smakebit, og for at du opplyser om den andre bloggen din. Veldig interessant, jeg følger med :)

  SvarSlett
 4. Tack för smakbiten och ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 5. Det är säkert väldigt intressant att läsa om människor som har en historia att berätta.

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten. Detta är säkert en intressant bok.

  SvarSlett
 7. "Inte en främling" høres ut som en fascinerende bok. Det er bra at det finnes bøker som denne, som samler essays skrevet av forskjellige mennesker med så ulik opphav eller kulturell bakgrunn.

  Jeg gikk innom bloggen din for å lese litt. Det var veldig interessant å lese hva du hadde skrevet, så jeg kommer til å følge med på den :)

  SvarSlett
 8. låter som en intressant bok som många borde läsa. tack för smakebiten!

  SvarSlett