Follow on Bloglovin

mandag 1. desember 2014

1. Desembernovelle. Første par ut

 Jeg åpner julekalenderen, og først er denne seksordsnovellen: 

Halvt år. Mange bleier. Lite søvn. 

Resten av dagen bruker jeg til å bygge opp julestemning. Jeg ser barnesanger og voksen-julemusikk, jeg ser på oppskrifter og kreative løsninger. Så ble det desember i år også. Hva gjør du denne mandagen? 

Jeg har pakket ned tingene mine for å bytte rom. Jeg likte å pakke ned. Kanskje skal jeg pakke opp på rett sted til jul. Jeg liker den tanken og, selv om jeg kunne ønske jeg er ved verdens ende for mitt vedkommende. Men sånt skriver jeg ikke om, så jeg fortsetter å telle til 24. Det er 23 dager igjen. Jeg har allerede skrevet en del av novellene. Følg med i morgen! 
Legg gjerne igjen en kommentar, selv om jeg sliter med å få svart på kommentarer i blogspot i nettleseren min. Beklager så masse, men jeg leser hvert ord og prøver å kommentere tilbake.

2 kommentarer:

 1. Fin novelle, og så sann. Slik er det hvis man har små barn. Gleder meg til å lese de neste 23. Lykke til med rombytte.

  SvarSlett
 2. Seksordsnoveller er et spennende fenomen- morsomt å sjå hvor mye man kan få sagt med få ord!
  Dagen i dag har ikke blitt brukt til juleforberedelser, men av alle ting til å slakte en elg.. Det trur jeg heller ikke man skriver om i en bokblogg. Bare i en liten kommentar, fra en helt annen virkelighet.
  Kos deg med juleforberedelser, Helene!
  (Jeg har forresten et par gamle jule-cd´er, de skal jeg nok prøve å få spilt etterhvert, så finner nok litt julestemning etterhvert jeg også, skal du sjå ;o)

  SvarSlett