Follow on Bloglovin

onsdag 9. juli 2014

Ok

Kjære medbloggere, kjære bokbloggere, kjære lesere. Ja, jeg begynner høytdelig. For jeg er litt sjenert egentlig i dag, sånn som man er når man holder tale. Her, her er boka mi. Jeg endte opp med å gjøre hele jobben selv. Jeg fotograferte i over ett år, skrev, redigerte, la boka på hylla, sendte til forlag, den var ikke barneaktig nok til å bli antatt, men likevel: Den er viktig for meg, til alle barn som vokser opp og til de voksne som skal ta seg av den.

Beskrivelse:
Hva skjer når en helt vanlig jente er så trist at hun bare smiler? Hva hender når hun ikke engang tør å si at hun er trist? For Vilde skjer det noe helt spesielt. Dette er et eventyr om å våge å snakke, at det er helt i orden å trenge hjelp til å være seg og mest av alt, en bok om å få være til. Vil du reise med Vilde?

Her er linken til boka mi. Jeg har gitt ut gjennom Blurb. Den kan lastes ned som ebok til ipad. Har du ikke ipad, er den også som bokutgave, men det er jo en del dyrere da de trykkes en og en. Desverre. Men du kan smugtitte på femten sider før du bestemmer deg.


Her er hardcover:
Her er eboka til en litt rimeligere pris til sommerbudsjettet:
http://store.blurb.com/ebooks/480099-vilde-virre-vapp

Boka er ikke perfekt, men det jeg klarer nå. Og for meg, er det viktigere å få fortalt historien enn å få publisert på et forlag og bli kjent og berømt. Jeg er bare meg. Her.

Ok, jeg sier ok jobba. Gjennom flere år, men så sliten og syk for tiden at dette, dette er det det blir. Nå.Takk for oppmerksomheten.


2 kommentarer:

 1. Hei Helene! Hurra!!
  Så dyktig du er og så iherdig du har vært! Jeg bøyer meg i hatten og tar av meg støvet ;o)
  Har vært inne på blurb og lasta ned boka di- den ser kjempefin ut! Foreløpig har jeg bare bladd gjennom for å sjå på illustrasjonene- for en overraskelse! De er nydelige!!! Gleder meg til å studere bildene mer, og gleder meg til å lese hele historien om Vilde.
  Hey! Du er forfatter!!! Gratulerer- høyt og høytidelig :o)

  Forresten, så har jeg kasta ballen tilbake over bekken...

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen hjertelig takk! Jeg håper du koser deg med den, enda den ikke er perfekt, men den kommer seg utover i boka. Og takk for at du liker illustrasjonene og!

   Så bra du har skrevet. Da kommer en badeball til deg om litt. Jeg skal bare våkne først.

   Slett