Follow on Bloglovin

onsdag 2. september 2015

Bok om Asperger syndrom. Forfatter: Jeg.

 Nå kan jeg endelig slippe på hemmeligheten. Boka mi er et faktum. Tittelen er Knapp nok. Et jenteliv med Asperger syndrom. Den skal gi et innblikk i hvordan et liv på autismespekteret kan være. Den skal gjøre at flere fanger opp og hjelper sånne som meg i tide. Boka er håndfast og konkret. Den har kommet fra trykkeriet. Forlaget er Spiss forlag. Forord er av forfatter Gro Dahle. Jeg er noe!

Boka mi, gjorde gårsdagen til en spesiell dag. Dette skriver forlaget om boka: Endelig har selvbiografien "Knapp nok - Et jenteliv med Asperger syndrom" kommet! Helene Larsen skriver her om sitt liv som ung kvinne med Asperger syndrom og anorexi. Boken er lettlest og fengende. Den kjente forfatteren Gro Dahle skriver blant annet følgende i sitt forord: Helene Larsen skriver så ærlig og klokt, personlig og presist, poetisk og berørende om å være en slik jente, om å ha asperger syndrom, om det å havne i et psykisk uføre, om det å være innlagt. Dette er viktig ikke bare for enkelt-leserne og asperger-leserne, men ikke minst for psykiatrien, for helsevesenet, for NAV, skolen og samfunnet. I dette fleksible, hypersosiale samfunnet hvor alt handler om teamwork, sosiale møteplasser, gruppearbeid og fleksible løsninger er det vanskelig for mennesker med asperger syndrom. Derfor trengs Helene Larsens blogg og bok, for å åpne opp for kunnskap om dette feltet, for å vekke interesse og skape forståelse for denne typen spennende og sårbare mennesker som kan se verden på nye måter, tenke annerledes, se løsninger og farger! Bestill herhttp://spiss.homestead.com/bestilling.html


Følg meg videre på www.aspergerinformator.com , det er den bloggen jeg bruker. 
Du kan bestille ditt eksemplar hos Spiss. Pris: kr 300,- Kjøpes via www.spiss.no . Bestill her!

P.S Skeptisk til å bestille på nett? Da kan din lokale bokhandel gjøre dette for deg. Men det er enkelt og trygt hos Spiss, og går raskere.

P.S 2: Det betyr noe at du leser!

1 kommentar: