Follow on Bloglovin

torsdag 19. mars 2015

Ny tegneserie fra Egmont: Kampen Park

Når to homser endelig fikk utdelt hovedroller i en norsk tegneserie, ble det i form av to ekorn. Som bor i et tre. I et tre(nd)strøk i Oslo. 

Kan det bli bedre? Jeg elsker ordspill. Og når de i tillegg er tegnet, får de sin egen dimmensjon. Jeg kan bygge en høyblokk i tankene, med plass til alle slags par.  

Henning og Fleming minner om andre fiktive gnagere, nemlig Snipp og Snapp. Den ene med rød snute, den andre med litt hissig temperament. 

Serieskaperen Stein Arne Hove fører pennen som tryller fram disse to fargerike ekornenes turbulente samliv. Også han boende på Kampen. Men i et ekte hus, med en ekte felle (en kone) og to barn. 

Serien presenterer virkeligheten til de fleste par, samme hvilket kjønn man deler hi, tre eller hule eller hus med. 

Bladet 100 shades of grey fra Kampen Park dumpet ned i postkassa mi i dag. Jeg gleder meg til å lese. 

2 kommentarer:

  1. Dette høres ut som en morsom sak! Spent på hvordan tegningene er- har du fått kikka noe mer på den enda? Kanskje jeg skal gugle litt så jeg får et inntrykk av om det er noe som vil slå an her...
    Har du forresten kommet gjennom- for ikke å si OVER Grønland med Truls enda? Boka til Svendsen, du vet..? Jeg leste den i helga, og ble positivt overraska- men det blir nok ikke Grønnlandstur på meg med det første sjøl om jeg var og henta meg nye ski i dag!!

    SvarSlett
  2. Takk Berit! Ja jeg er over Grønland. Og ble posistivt overrasket jeg også. Jeg skal titte på tegningene i helga så får du rapport!

    SvarSlett