Follow on Bloglovin

mandag 15. september 2014

Når nettet svikter

Nettet er unormalt ustabilt, og jeg sliter med å komme inn på min egen blogg. Jeg får ikke svart på kommentarer. Men jeg leser dem på mail og setter stor pris på dem. Jeg håper nettet bedrer seg snart, så jeg får svart hver enkelt på innkomne kommentarer. 

Ellers er det mandag og en ny uke. Men jeg trenger inspirasjon! Bildene mine og skrivingen min blir ikke den samme når jeg er tom inni meg. Og alt handler egenltig om inni meg. Det jeg gjør utenpå også. 

Når jeg skriver, er jeg. På godt og vondt. 

Jeg er ikke på nett med livet for tiden. Livet danser til moll og musikken kjærlighet er dyster rap. Eller noe annet. Jeg er rett og slett ikke tilstede. Hei, er det noen hjemme? 

Jeg prøver, jeg gjør virkelig det. Men noen ganger, har man prøvd nok. Nok til å se at dette gjør for vondt. Til å holde ut. 

Men tilbake til boka. Det var en gang en jente som skrev blogg om bøker. Og det må hun fortsette med. Eller? Det regner bokstaver som ikke henger sammen. 


2 kommentarer:

  1. Det er en gang ei jente som blogger om bøker og lesing og skriving og ting og tanker og opptur og nedtur- og det er klart hun skal fortsette med det!
    Jeg kunne sikkert vært flinkere med å legge igjen spor etter meg, men... Det er ikke bestandig man har så mye å komme med. Kanskje jeg rett og slett skal bli flinkere til å si "hei!" ? Som når man møter en bekjent eller nabo, og hilser sånn i forbifarta. Jeg liker så godt at du har din egen fortellerstemme :o)

    SvarSlett
  2. Tusen takk for en veldig hyggelig kommentar! Det er klart jeg ikke kan gi opp skrivingen. Den snakker jo! *ler* Du fikk meg til å innse det.

    SvarSlett