Follow on Bloglovin

søndag 31. august 2014

Smakebit på søndag: Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til

Mari inviterer til Smakebit på søndag, men på grunn av tekniske problemer holdes smakebiten på bordet hos http://www.astridterese.no . Her kommer min! 


Jeg er langt uti boka "Jeg blir heldigvis ikke lagt merke til" av Liv Marit Weberg. Jeg liker boka i og for seg, den er sarkasisk og morsom. Men jeg er personlig mer glad i et rikere språk og litt mindre ironi. Jeg vet ikke når forfatteren er seriøs eller ironisk, og det vipper meg litt på sofakanten. 

Smakebiten er midt på side 126: 
Men hva hjelper det? Hva hjelper det med en liten opptur? 
Det hjelper ikke i det hele tatt. For etter hver korte opptur, kommer en lang nedtur, og nedturene blir bare lengre og lengre og jævligere og jævligere.
Sånne ting tenker jeg, men jeg vurderer ikke å hoppe. Selv om jeg tenker: Jeg orker ikke mer, det høres jo ut som det kanskje er akkurat det jeg vurderer.
Selv kunne jeg godt tenkt meg å hoppe rett til kvelden og sengetid. Eller døden, for den saks skyld.  God søndag til bloggleserne mine! 

6 kommentarer:

 1. Jeg fikk det ikke til med denne boken i det hele tatt. Jeg vet ikke helt hva det var, men det var noe med både språket og historien som ikke traff meg. Kanskje jeg er for gammel? :-) Ønsker deg en fin søndagskveld!

  SvarSlett
 2. Ironi är min "favorithumor", men det får inte bli för mycket. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 3. Tack för smakbiten. Jag gillar ironi, men det måste finnas en balans.

  SvarSlett
 4. Verkar inte direkt som någon gladlitteratur. Men ironi kan jag gilla - i lagom mängd.

  SvarSlett
 5. Tack för smakbiten! Ha en trevlig söndagskväll.

  SvarSlett
 6. Tack för smakbiten. Ironi kan vara kul men det kan också bli jobbigt och det är inte alltid helt lätt att läsa/tolka ironi tycker jag.;)

  SvarSlett