Follow on Bloglovin

tirsdag 29. juli 2014

Jeg vil....REISE

Sitter og ser på http://www.apollo.no/ for jeg har så lyst til å reise! Apollo har restplasser og tilbud. Det er ikke det at jeg vil på tur, men jeg vil bort fra meg. Jeg trenger det. 

Jeg vet jeg ikke kan reise, men det er vel lov å se på? Og jeg reiser litt i dag, i ordene mine. Jeg skriver en tekst. Og i nesten alle tekstene mine som er omfattende, er tog med. Jeg vet ikke helt hvorfor. Noen ganger er fly med også, men da helst med flaksene vinger, som fuglene. 

Denne formiddagen har gått fort og sakte på samme tid. Nå er det bare å vente på resultater fra møtene. Og så satser jeg på å jobbe ferdig en tekst (med tog) og litt foto i kveld. Knips knips. 


2 kommentarer:

  1. Elsker å reise! Tror vi alle trenger å reise vekk fra oss selv noen ganger...For når vi da *kommer hjem* verdsetter vi kanskje oss selv mer..? Sunne tanker fra deg Helene...du påpeker noe veldig viktig her. Det å få avstand til seg selv for å kunne se seg selv med freshe øyne....jepp....kjøper den :) Det er noe koselig å det å reise med tog...det er noe med feelingen...stemningen.....liiiker det :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Tog er bra. Tog med køyesenger. Og helt mørk natt i vinduene.

      Slett