Follow on Bloglovin

søndag 2. november 2014

I dag føler jeg meg genial

I dag føler jeg meg genial:
1 + 1 = 4. 
Hvordan jeg får det til? En gutt (les: mann) møter en jente (les: dame) og de lager tvillinger ni måneder senere. Om jeg er moren? Nei. Jeg får nok aldri barn. Jeg som ikke engang kan ha en kjæreste. Knapt nok en klem. Vær varsom, jeg går i stykker. 

Apropos stykker, noen spiser stykker av brød nå. Det er søndag og sen frokost. Jeg følger opp spalten til Flukten fra virkeligheten, smakebit på søndag, med utdrag fra en bok jeg ikke liker; Ikke en sånn jente av Lena Dunham: Ikke en sånn jente. S. 56: 
Jeg har alltid vært tiltrukket av duster. De spenner fra småfrekke raringer som viser seg egentlig å være ganske greie, til sexsavhengige sosiopater. Det de alle har til felles, er dårlig oppføsel ved første møte og et behov for å gi meg en lærepenge. 

Så fortsetter søndagen og jeg leser ikke mer i dag, bare litt på facebook og sånn. Jeg er inne i en fase der jeg leser lite. Og jeg vil i alle fall ikke lese mer om sex som i Lena Dunhams bok. Jeg går heller til ei barnebok hvis jeg MÅ lese. Hva leser du? Eller GJØR tidlig en søndag?  Jeg prøvde å sove lenge og mislyktes. Men jeg er genial. 1 + 1 = 4. 

18 kommentarer:

 1. Att sova länge kan vara svårt, det håller jag med om. Tack för smakebiten :)

  SvarSlett
 2. Hm... min datter har kommet med ett julegaveønske, og det er denne boken. Tenkte hun skulle få den av lillebroren, men det passer kanskje ikke med innholdet. Håper du kommer gjennom den, og skriver hva du synes :) Ønsker deg en deilig søndag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun er jo større enn han, så tror det passer likevel ;)

   Slett
 3. Jag sov länge idag ända till tio. Din bok var en ny bekantskap för mig.

  SvarSlett
 4. Hade gärna velat sova längre, men vaknade redan kvart över fem. Så kan det också bli ibland. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 5. I dag stekes det pannekaker og planen er å komme seg gjennom haugen på vaskerommet med (mange) små lesepauser innimellom. Håper du får en flott søndag og at boken blir bedre etter hvert :)

  SvarSlett
 6. Her står det lesing på agendaen men foreløpig har jeg "kun" lest blogginnlegg i dag, men en bok skal jeg finne frem senere. Jeg har sett litt på denne boken men usikker på om jeg skal kjøpe meg den, det er så mye annet som må prioriteres av bøker. Håper du får en fin dag :-)

  SvarSlett
 7. Åh vad jag längtar efter den här boken! Hoppas du får en bra dag!

  SvarSlett
 8. Den här skulle jag också vilja läsa. :)

  SvarSlett
 9. Jag lyckades sova längre än vanligt idag. Berodde nog på att jag varit i Stockholm för andra gången på två veckor. Stora städer tröttar ut mig. Tack för smakbiten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for at du tittet innom bloggen min!

   Slett
 10. Jeg håper også jeg skal få lest litt, men vi får se hvordan det går :-) Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 11. Tack för smakbiten. Boken är högaktuell även här i Sverige :)

  SvarSlett
 12. Skulle svart alle og en hver! Men nettet mitt samarbeider ikke. Så, tusen takk for alle kommentarene! Jeg leser hver eneste en. Og de er genialt hyggelige ;) Håper dere alle får en grei søndag. Nå er klokken snart halv tre, og det går mot ettermiddag her.

  SvarSlett
 13. Takk for smakebiten. Kanskje en bok for datteren min. Men det er ikke mye hun får lest med alle de leksene de skal gjennom for tida.

  SvarSlett
 14. Tack för smakebiten :) Denna väntar jag på att få hem men har inte sett serien.

  SvarSlett