Follow on Bloglovin

lørdag 11. oktober 2014

Drømmen om jul

Noen ganger, får jeg setninger i hodet jeg ikke husker hvor kommer fra. Da begynner edderkoppen i meg å spinne. Jeg blir ei kjærring som spinner garn så tynt så tynt. Så skjørt. Og jeg tenker på drømmen om jul og så er jeg i Fleksnes Junior. Så du den julekalenderen? 

Det er lørdag i dag og jeg har ny bok jeg ikke har orket å begynne på. Det er Lena Dunhams Ikke en sånn jente. Jeg skal anmelde den for Kvinnekraft. Så sterk er jeg. Innimellom. 

For det er sånn, at jeg virker noen dager bedre enn andre. I dag er en av-dag. Jeg får ikke til å lese. Jeg kan noen ganger gjøre ekstreme ting, som å skaffe en tatovering, for så i neste øyblikk ikke takle å stå to minutter ved kassen der jeg betalte og høre en samtale. Slike ting er uforståelige for folk flest. Og jeg er ikke av dem. Likevel er det uforståelig for meg også. Og når jeg tenker på folk tenker jeg på en flokk kuer. Og hvor den sammenligningen kom fra, må hodet lengre ut på landet med. Jeg er jo i byen. 

Hva skal du i kveld? 

2 kommentarer:

 1. Folk flest, ja... Det er en broket forsamling, skulle jeg mene! Noen ganger er jeg definitivt og absolutt IKKE blant dem, i andre tilfeller er jeg kanskje prototypen på FF. Stort sett er jeg bare meg sjøl, og da er jeg jo bare én, og hvordan kan det bli folk flest???
  I kveld skal jeg krype ned i kjellern og male skilt.. Neppe det folk flest gjør en lørdags kveld ;o)
  Håper du får en ok kveld, Helene!

  SvarSlett
 2. Ja, hva skal man si. Jeg er nok definitivt en av flokken ( utenpå og ute) men hjemme...Nei. Hverken utenpå eller inni. Vi har alle vårt, mer eller mindre. Og noen veldig, veldig mer. Men jeg prøver å tenke positivt, både for meg selv og andre. Og så håper jeg at ting ordner seg....helt til slutt. I kveld skal jeg gjøre ingenting. Slappe av alene i stua, kanskje se på TV med en som betyr ALT. Hvis det passer :)
  Ha en så fin helg videre, Helene :) Klem

  SvarSlett