søndag 20. juli 2014

Stor forfatter, lang sommer, korte bøker og liten giveaway

Siden eventyret på www her i loftstua som ikke er et loft, begynte med alfabetet som ble til ord som ble til bøker jeg kunne blogge om, er giveawayen, min aller første giveaway, en bok, av en av mine favorittforfattere: Ingvar Ambjørnsen. 

Boken heter Kaptein Nero og er den fjerde boken om Samson og Roberto som kom sent i 2013. Boken er frittstående og man trenger ikke å ha lest andre bøker i serien om Samson og Roberto for å ha glede av denne. 
Det er en barnebok som kan leses av voksne også. Den har et rikt språk og morsomme karakterer. For å delta:
1. legg igjen en kommentar på dette innlegget om hvorfor du vil ha boka. 
2. Valgfritt: Fortell gjerne om giveawayen på bloggen din og link til meg. Skriv i kommentaren at du har delt info om giweaway.

Forøvrig, er det sommer i dag. Det er sommer og søndag og jeg følte for å gi bort noe. Det er jo så lenge til jul, man kan ikke vente helt til jul, skriver jeg. Til Nissen. Kjære julenisse, jeg ønsker meg nytt kamera. 

Jeg kårer vinnerkommentaren 20. august. God søndag og lykke til! 

4 kommentarer:

 1. En av mine ungdoms store helter! Har ramla litt av lasset de siste åra, men det er vel ikke dermed sagt at man ikke kan prøve å hoppe opp på høyhenger´n igjen? Jeg har trua på at Samsom og Roberto ville vært et par fornøyelige bekjentskap- som jeg ville presentert for et par nevøer og nieser etter at jeg hadde lest om dem sjøl...
  Linker til konkurransen fra bloggen min ;o)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det høres bra ut! Også gøy med nivøer!

   Slett
 2. Kanskje denne kunne være fin å lese sammen med min 7 åring. Prøver å smitte han med min leseglede. Har linket til giveawayen din på bloggen min :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Høres supert ut. Da har jeg to med med to sjanser hver. Håper på noen flere i løpet av kvelden! I morgen svarer jeg den som stikker av med boka :)

   Slett