fredag 27. juni 2014

En helt vanlig fredag

Jeg forsover meg. Jeg forsover meg til en lang fredag. Den er så lang, at det ikke gjør noe. Jeg trengte å sove. Jeg våknet ti på halv ti. Nå er klokken fem over ti. Fem over ti og jeg venter på at Berit skal slenge over badeballen i sommerstafettføljetongen vår. Og jeg venter på samtale med legen min. Og jeg kjenner at jeg ikke er klar for helg. For helg er så ustabilt. 

I går la IKS ut pdf-utgaven av Kvinnekraft. Jeg har bidratt med en tekst, et intervju og to bokanmeldelser. Jeg tenkte, jeg kunne linke til bladet:  Det er sikkert noen som finner noe å lese i det. Jeg skrev intervjuet Under sola regner følelsene. Og i går regnet det haggel ute. Det la seg hvitt på taket. Og jeg smilte, for jeg liker når det tordner og regner og hagler litt. Det er moder jord i full aktivitet. Og på jorda, danser menneskene, de som kan, mens vi andre sitter eller går eller står. I dag står nok noen i kø. De drar på ferie. 

God fredag, enn så lenge. Kanskje er jeg tilbake litt senere i dag, om Berit og jeg skal svømme, skrive, svømme stafett. 

(Og om noen lurte: Jeg har lesesperre for tiden. Jeg klarer ikke sette meg ned med en bok.)

2 kommentarer:

 1. Hei på deg!
  Det ser ut som du er forut for din tid- eller i det minste forut for mi tid!
  Føljetongen og badeballen er kasta tilbake i din retning, og kjenner jeg deg rett, kommer du opp meg noe sjøl om du allerede har "brukt opp" dagens oppfordring ;o)
  Har du prøvd lydbok mot lesesperre? Det pleier å funke for meg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Forresten: Jeg gleder meg til å lese Kk!

   Slett