Follow on Bloglovin

søndag 8. mars 2015

Smakebit på søndag

Jeg har ikke lest stort denne uken. Faktisk ikke i det hele tatt. Men i dag åpnet jeg Hopp da, så blir vi kvitt deg for å finne en smakebit. Jeg falt for denne: 
Tine har alltid vært en pappajente. Hun var med faren sin overalt. Da Tore trente og spilte egne fotballkamper, var Tine med. Hun var med han på skolen da han tok økonomifag, hun var med han når han jobbet på slakteriet, og hun var med når han besøkte venner og kjente. Og hvis han en dag spurte "vil di være med?" og hun svarte nei, smilte han og svarte "Neiei, ha det da"# og så tok det ikke lang tid før Tine løp ut på trappen, veivet med armene og ropte: - Veeeent, jeg er med likevel! 

Boka er om Tine som ble mobbet. Jeg er glad hun hadde pappaen sin, i den brutale hverdagen. Han visste ingenting, men var der. Nesten alltid. Han har skjønt, etterpå. 

I dag har jeg sovet litt, tatt bilder, vært en del på nettopp nett og nå blogger jeg. Hva gjør du en søndag? Foran meg venter en utfordrende uke. 

12 kommentarer:

 1. mobbning är hemskt! tack för smakbiten! jag tänker gå ut i solen även om jag har massor av läsning till nästa vecka

  SvarSlett
 2. Fint med smakebiter fra denne boken, som jeg helt sikkert skal lese. Jeg hører på en bok som ikke handler om mobbing, men viser hva mobbing kan føre til. I dag leser jeg lekser, og håper å bli ferdig før familien kommer hjem igjen. Da blir det tur med lydbok på øret. Lykke til med uken som kommer!

  SvarSlett
 3. En viktig bok. Jag har varit en sväng ute i solen, jag har bloggat och nu väntar en promenad och därefter ett kvällspass vid arbetsdatorn.

  SvarSlett
 4. Denne boka har jeg på vent. Antar det er en sterk bok.:) Takk for smakebit.:)

  SvarSlett
 5. Gillar verkligen inte mobbning och märker att det är väldigt många som numera mobbas via nätet.
  Mia

  SvarSlett
 6. Det høres ut som dette er en sterk bok. Og jeg tror ikke jeg klarer lese den. Men det er fint å få smakebiter fra den!

  SvarSlett
 7. Verkar vara en stark bok. Mobbning är hemskt. Tack för smakbiten!

  SvarSlett
 8. FY för mobbning! Det är verkligen hemskt. Tack för smakebiten!

  SvarSlett
 9. Tack för smakbiten. En närvarande förälder är viktigt i en mobbingsituation.

  SvarSlett
 10. Låter hemskt. Är det en roman eller en verklig berättelse?

  SvarSlett