tirsdag 9. september 2014

Boka på vent: La oss snakke om det


Redaktør/forfatter: Signe K. Narvesen
ISBN: 978-82-8314-021-7
Utgivelsesår: 2014
Målform/språk: Bokmål
Innbinding: Heftet
Antall sider: 143

I går fikk jeg boka "La oss snakke om det - Når unge mennesker mister livslysten." Hva sier ungdom som har vurdert å ta sitt eget liv, nå? Jeg skal anmelde boka i Kvinnekraft, medlemsbladet til Interessegruppa for kvinner med spiseforstyrrelser. I dag trekker jeg den frem i spalten til Beate, boka på vent, fordi det er en viktig bok for mange unge og de som skal se dem. 

Jeg har allerede begynt å lese, og er på side 84. I boka bryter Lilith, Maria, Vilde, Torstein og Karianne tausheten og deler sine erfaringer, i håp om at andre unge skal se at det finnes håp til tross for at livet føles tungt her og nå. I tillegg møter vi fire fagpersoner som forteller om hvordan de møter unge som har mistet lysten på å leve. 

Samtidig venter jeg på Unni Lindells Brudekisten og Thomas J. R Marthinsens Selvportrett ved en gravstøtte. Hvilken bok har du på vent? Link opp ditt innlegg om bok i høst under her og få flere lesere, du også. God bok!


5 kommentarer:

 1. Dette virker som en interessant og ikke minst viktig bok å ta fatt på. Tusen takk for boktipset! Lindell har jeg ikke lest noe av så jeg måtte eventuelt ha begynt på den første boken i serien. Ønsker deg en fin dag :-)

  SvarSlett
 2. Det hørtes absolutt ut som en viktig bok. Det er ofte for få av dem!
  Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett
 3. Dette høres ut som en viktig bok og lese. Brudekisten kommer jeg nok til å lese. Har lest mange av hennes bøker

  SvarSlett
 4. Godt at noen setter fokus på sånne bøker, de er viktig! Brudekisten er kommet i hus, så det blir nok den på meg om ikke lenge :)

  SvarSlett
 5. Jeg er alltid åpen for fagbøker om viktige temaer som gjør verden mer empatisk ved å gi innsikt i andres liv og erfaringer. Som det sies; ingenting slår virkeligheten. :)

  SvarSlett