Follow on Bloglovin

tirsdag 28. januar 2014

Boka på vent: Blomsterhandlersken


http://beathesbokhylle.blogspot.no inviterer hver tirsdag til å dele en bok vi har liggende på vent. Enten en som har ventet lenge eller en nyinnkjøpt eller hva enn det måtte være som venter. På bordet mitt, ligger en bok jeg kjøpte for lenge siden. Den havnet i noen kasser da jeg var innlagt på en avdeling og i hui og hast ble flyttet til en annen. Nå har jeg fått tilbake boka mi. Den er skrevet av Gro Dahle, en forfatter og person jeg beundrer. Og som meg, har hun antakeligvis håret i fletter akkurat nå. Boka, er en roman. Den heter Blomsterhandlersken. Velkommen til bordet mitt og Blomsterhandlersken av Gro Dahle. Boka er fra 2011, i alle fall pocketutgaven som ligger her på bordet. Skrev jeg bordet? Nei, nå har boka flyttet seg over til sofaen. 

Boka er en samlivsroman med Sigrid i personlig krise som hovedperson. Hun selger blomster og lever et rolig familieliv. Men noe er galt, og hun vet ikke om det er kroppen hennes eller forholdet det er noe i veien med. 

Fra baksiden: 
Før kunne det hende jeg sa at jeg var kona til Even. men det var før, det var andre tider. Nå er det jeg som bestemmer hvem jeg er. Og derfor sier jeg blomsterhandlersken hvis noen spør. Ikke det at mange spør. Men det har kanskje skjedd en gang eller to. 

4 kommentarer:

 1. Den ble jeg nysgjerrig på:) Håper å få høre mer om den etterhvert. Imens kos deg med boken!:)

  SvarSlett
 2. Dette virker som en god bok og jeg ble såpass nysgjerrig at den noteres. Kos deg med boken og ha en fin kveld:-)

  SvarSlett
 3. Dette var en ukjent bok for meg

  SvarSlett
 4. Det var en ukjent bok for meg og, den må jeg ta en titt på :-) Ønsker deg en fin dag!

  SvarSlett