Follow on Bloglovin

tirsdag 17. desember 2013

Boken på vent: Idet alle tar juleferie

Det virker som om både bloggere og fast ansatte, både her og der, går helt inn i julen nå. De pakker inn med fint papir, ønsker myk snø og tenner lys i krokene. Kanskje har du peis, kan den varme?  Jeg gav bort Hel ved-boka i høst. Farsdag.

Nå, sitter jeg og tenker: Mor. Det er der alt begynner. For et barn. Også Jesusbarnet som noen tror på og andre ikke. Vi snakker om og med Maria. Jeg kjenner flere Maria. Ingen av dem har født Jesus. Men de har fint navn. 

Hva er på vent, mer enn julen, hva skal jeg lese i julen? Jo, det er ikke så mange linjer jeg orker for tiden. Om sant skal skrives. Det blir til at jeg fortsetter på Mysteriet mamma av Lorentzen og jeg håper jeg også kommer i vei med Åsne Seierstad sin bok om 22. juli. Og kanskje et julehefte. 

Men jeg skal ikke bare lese. Jeg skal ta bilder, slik jeg alltid gjør. Jeg skal stå opp hver dag. Jeg skal slrape de siste dagene i julekalenderen. Og jeg skal også skrive for en frivillig organisasjon som jeg skriver for til vanlig, men som nå trenger hjelp til å digitalisere en eldre papirutgave av informasjonsmateriell. Så, jeg skal lese de linjene og skrive de inn. Jeg tror det er omtrent femti sider bok som skal føres inn i Word. Uten penn og papir. 

(Fjærpennen har altså sett bedre dager, og blir et vagt minne. Kroppen min og har sett bedre, sier speilet. Den er tynnslitt som hodet om hodebry fikk snakke. Men jeg dytter alt inn i parantes. Det er ikke så viktig. De har balsam i butikken, har du floker i håret? Jeg anbefaler Kids Natusan. )

3 kommentarer:

  1. Et herlig innlegg. Jeg kom ikke med på Boken på vent i dag, da det har lynt og tordnet hele dagen, og jeg har ikke åpnet interrnett før nå i kveld. Jeg har ikke planlagt hva jeg skal lese enda, skal ta en titt i hylla mi i morgen! Ha en fin kveld!

    SvarSlett
  2. Har ikke lest noen av de bøkene du nevner men dette er to bøker som jeg definitivt kunne tenk meg å lese en gang på nyåret. Ellers er jeg enig med Åslaug, herlig innlegg! Ha en fin kveld:-)

    SvarSlett
  3. God morgen alle sammen! Tusen takk begge to! Jeg liker ordene deres!

    SvarSlett